top of page

Maria Casellas, actriu i cantant

Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estudiat música al Conservatori de Música de Barcelona i al Taller de Músics de Barcelona.

Va començar a treballar com a actriu amb Comediants (El gran secret, TNC 2006) i ha treballat amb directors com Joan Maria Segura (Troia, Cor de Teatre i TNC 2018), Llàtzer Garcia (L’última nit del món, Sala Flyhard 2016), Alícia Gorina (Déu és Bellesa, El Maldà 2017), Jordi Purtí (Operetta, cor de teatre, gira per França 2014), Helena Tornero (No parlis amb estranys, TNC 2013), entre d’altres.

Recentment, ha estrenat El silenci dels telers, obra que també ha produït i amb la qual està de gira des del 2020.

En el camp de la direcció escènica, ha treballat com ajudant de direcció de Llàtzer Garcia a Sota la ciutat (Teatre Lliure, La Planeta 2016) i ha dirigit els espectacles Arrelats amb composició de Sergi Cuenca (Kursaal Manresa 2022), El cel de la Jojó d’Inspira Teatre (Teatre Poliorama i gira 2012), l’espectacle Rodorera en el triangle de París (estrenat al Teatre Gaudí, juliol 2023), entre d'altres.

Últimament, escriu i explica contes, dirigeix la coral infantil i juvenil Les veus de Gironella i dona classes d'interpretació i cant a diferents escoles de teatre.

www.mariacasellas.net

MARIA CASELLAS

TALLER TEATRE MUSICAL, CANT I PIANO

bottom of page