top of page

Política de privacitat

Quin tipus d'informació recopilem?

Dinamic Crescendo S.L. rep, recopila i emmagatzema qualsevol informació que introdueixi al nostre lloc web o ens proporcioni d'alguna altra manera. A més, recollim la direcció de Protocol d'Internet (IP) feta servir per connectar el seu dispositiu a Internet, així com,la informació de dispositiu i connexió.

Podem fer servir eines de software per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, i els mètodes fets servir per navegar fora de la pàgina. 

Com recopilem aquesta informació?

Quan realitzes una transacció a la nostra pàgina web o emplenes un formulari, recompilem la informació personal que ens proporciones, com el teu nom, direcció física i de correu electrònic, i telèfon. La teva informació personal serà feta servir només per motius específics de contacte amb el client.

Perquè recopilem aquesta informació?

Aquesta informació personal i no personal es recopila pels següents propòsits:

1. Per proporcionar i operar els serveis.

2. Per proporcionar als nostres usuaris assistència contínua al client i suport tècnic.

3. Per poder contactar als nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals.

4. Per crear dades estadístiques afegides i altra informació no personal afegida o suposada, que nosaltres puguem fer servir per promocionar i millorar els nostres serveis.

5. Per complir les lleis i regulacions aplicables.

Com emmagatzemem, utilitzem, compartim i divulguem la informació personal dels visitants de la nostra pàgina web?

La nostra web està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar-se a través de l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com.

Ells emmagatzemen les teves dades a servidors segurs darrere d'un firewall.

Com ens comuniquem amb els visitants del nostre lloc web?

Podem comunicar-nos amb tu per sondejar opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per enviar actualitzacions de la nostra empresa, o quan sigui necessari per fer complir el nostre Acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquests efectes, podem comunicar-nos amb tu per correu electrònic, telèfon, missatges de text o correu postal.

Com podeu retirar el vostre consentiment?

Si no desitges que processem les teves dades, contacta amb nosaltres a: info@dinamiccrescendo.com o escriu-nos a: Pl. Catalunya, 15, 08191 Rubí, Barcelona.

Actualitzacions de la política de privacitat.

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-la amb freqüència. Els canvis i aclaracions, tindran efecte immediat després de la seva publicació al web. Si realitzem canvis substancials en aquesta política, et notificarem la seva actualizació per a que tinguis coneixença de quina informació recopilem, com la fem servir i en quines circumstàncies, si correspon, fem servir o divulguem la informació.

Preguntes i informació de contacte.

Si desitges accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estas convidat/da a contactar-nos a: info@dinamiccrescendo.com o escriu-nos a: Pl. Catalunya, 15, 08191 Rubí, Barcelona.

bottom of page