top of page

A les sessions de grup vocal, es treballarà la tècnica vocal; prenent especial atenció a l’afinació, treball d’escolta, i empastar les veus. En les sessions, treballarem cançons de Teatre Musical i estils com el Gospel, Pop, Jazz, etc. creant arranjaments on es potenciï el treball coral cantant en grup, però on també hi destaquin parts solistes.

Cada trimestre es treballaran tres peces diferents, de diferents estils, i farem una mostra al final d’aquest per mostrar la feina feta, acompanyats d’un o diversos músics per a interpretar les cançons.

Objectius i metodologia

  • Desenvolupar habilitats musicals a partir de l'escolta i d'explicacions teòriques a classe, portades a la pràctica.

  • Adquirir tècnica vocal per a una producció vocal sana, mitjançant el sistema Estill Voice (Voice Craft), tant de forma teòrica com pràctica.

  • Desenvolupar i potenciar aspectes com la respiració, el fraseig, la interpretació i l’estil propi, i el companyerisme i treball en equip.

  • Aconseguir les eines suficients per gaudir cantant i fer-ho amb solvència i seguretat envers al propi instrument.

A qui va dirigit

Va dirigit a qualsevol persona que tingui interès en la música i en el cant; no és necessari tenir un nivell concret per a entrar al grup, només ganes de treballar i passar-ho bé compartint la música amb els altres.

HORARIS

Horaris a convenir

bottom of page