top of page

Es forma desde ben petita a l ‘escola Oriol Martorell, un centre amb estudis integrats de música i dansa. Segueix la formació al Conservatori Professional de Dansa, l’Institut del Teatre i es centre amb l’especialitat de dansa contemporània amb grans mestres com ara : Natalia Vinyas, Rodolfo Castellanos, Claudi Bombardó,  Guillermina Coll, Matilde Van der Meerendonk i Josep Maria Escudero i Thérèse Lorenzo, entre altres.
Fa la formació i el postgrau de teatre musical a l'escola Coco Comin.
I es segueix formant en altres centres com ara Varium, Estudi Anna Maleras, David Campos, Maxime D’Harroche, Carmen Roche, Som-hi dansa, amb diferents estils, jazz, modernjazz, claqué etc
A la vegada estudia interpretació a l'Escola Set d'acció, Eèòlia i el Timbal.

És Ballarina a l'espectacle Buluruè, a la gira del musical "Pinotxo" sota la direcció de Quim Capdevila.
Ballarina actriu i cantant al musical Petit infinit i ballarina a l‘espectacle Mago de Oz.

Forma part com a ballarina a companyies com up espectacles, Eventos Barcelona i Cia H6, Cia Pulsus i col.labora amb l’ Ariadna Peya i Clara Peya
A la televisió ha fet col·laboracions en les sèries com Lo Cartanyà, Porca Misèria i Polseres Vermelles, també la podem veure ballar en diferents videos d'artistes reconeguts com ara el David Bisbal ( Diez mil maneras) Yeyo Gluglieri (Invencible) i videoclips del club Super3 i Oceanes de la Clara Peya.

Ha coreografiat espectacles com Bruna, Sujeto sujeto entre d’altres. Actualment treballa donant classes de varies disciplines a escoles com Som-hi dansa, Dinàmic Crescendo, The company.

CECI MONTANYÀ

DANSA CONTEMPORÀNIA, DANSA JAZZ I

TALLER TEATRE MUSICAL

bottom of page