Virgínia Martínez

 

Cantant del grup de pop-rock “La Porta dels Somnis” www.laportadelssomnis.cat i coautora i lletrista de totes les seves cançons. Porta més de set-centes actuacions entre festes majors, sales de concerts i auditoris de Catalunya, península Ibèrica i Balears.

 

Ha participat a molt diversos programes de ràdio i televisió

(tv3: “Mania”, Cap d’any 31-12-2005, La festa dels Súpers, La Marató, Els Matins, Loops, T-Vist, Bit@Bit, a tv2: Premis Sant Jordi de cinema, entre molts d’altres.)

 

En Teatre Musical s'ha ficat a la pell de la Sra. Johnstone a “Germans de Sang”  Teatre del Raval (2013), de Linda Porter a “Porter Paradís” Versus Teatre (2003), de Carmen a “Falsettos” teatre Lara/Madrid (2000), participà en el Musical-recital “La Mágia de Broadway” teatre Lara i teatre Nuevo Apolo/Madrid (1999) juntament amb Marta Ribera, Serafín Zubiri, Paco Arrojo, Mia Paterson i Pedro Ruy Blas, entre d'altres i com a cover ha estat Sandy, Marty i Frenchy a “Grease” teatre Lope de Vega/Madrid (1998) i Maria a “West Side Story” teatre Tívoli (1997); va ser Wendy a “Peter Pan” teatre Lope de Vega/Madrid (1998) i la "Noia del demà" al Musical-recital “Blues en la nit” teatre Arnau (1995) amb el que va debutar amb Àngels Gonyalons, Monica Green, Antoneo Brehon i Albert Muntanyola, dirigida per Ricard Reguant.

 

En Doblatge, va ser dirigida per Jordi Doncos, i és la veu cantada en català i castellà del personatge Anastàsia de la pel·lícula de la Twentieth Century Fox: “Anastàsia” (1997), i de Sasha a  “Todos los Perros van al Cielo II”

 de  la Metro Goldwyn Mayer (1996) a més d'enregistrar la caràtula dels dibuixos “Superted” i “Polochon” per a TV3

 

 

Ha fet incursions en actuació davant la càmera al curtmetratge “Soma” (2009) en el paper secundari de Blanca i en televisió a la sèrie de docu-ficció “Els diaris de Pascal” de TV3, interpretant a una actriu.

 

En teatre de text va participar en el cicle dimarts clàssics (2007) al teatre Poliorama interpretant  a  Angustias “La casa de Bernarda Alba”  de Federico García Lorca.

 

ESTUDIS.

 

Interpretació:

A l'estudi de "Nancy Tuñón" amb Nancy Tuñón, Nuria Català, Pepa Fluvià i Mònica Milà.

A “Memory” amb Joan Pera, Ricard Reguant, Josep Costa, Tamzin Townsend, Marina Julià i Esteve Polls.

A la Casa de Cultura de Sant Cugat amb Sílvia Servan.

Dicció catalana amb Araceli Bruch i Elisabeth Hernández.

Doblatge amb Montse Miralles i Roger Pera.

 

Cant: Classes particulars amb Carlos Gramaje , Susanna Domènech, María Luisa Castellanos, Misericordia Casanova i Hellen Rowson.

Grupals amb Isabel Soriano, Monne i Hellen Rowson.

Mètode “Voice Craft”  amb Paul Farrington i Hellen Rowson.

Masterclass "Stimme und Bewegung" (veu i moviment) amb el baríton suís, Kurt Widmer

 

Treball de cos amb Montserrat Prats i Núria Català ( Nancy Tuñón)

 

Dansa Jazz, Contemporani, Clàssic i Claqué a les escoles: Anna Maria Barberà, Fusió, Memory, Àrea, Company & Company, Escola Elisenda Tarragó, Timbal, Centro de Artes escénicas Carmen Roche.

 

Solfeig i harmonia a Centro de estudios musicales y artísticos “Cemar” (Madrid)

Escola Carme Talleda (BCN)

 

Rep classes particulars de piano de Susana Muñóz.

 

EXPERIÈNCIA DOCENT

 

Classes particulars de tècnica vocal  per a cantants i aspirants a cantants al seu estudi i a les escoles: Harmonia, Eòlia, Aula de cant de l’Opera de cambra de Sant Cugat (àrea de cant modern) i Platea.

 

Classes de tècnica vocal per a actors i aspirants a actors a  UACE i als Intensius d’estiu "Stage Teatral Els Pera"

 

Dinàmic Crescendo S.L. © 2020  Rubí, Barcelona. Tots els drets reservats.  Política de cookies.