Dia Mundial del Petó 2016

 

L'Equip de Dinàmic Crescendo, junt amb alumnes de l'escola, hem volgut celebrar el Dia Mundial de Petó, dedicant, mitjançant aquest vídeo, petons ben grans i carregats d'amor per a tothom.

El dia 13 d'abril es celebra aquest dia, perquè en aquesta data, es va aconseguir el rècord mundial del petó més llarg que va durar fins a 46h. I l'any següent al mateix dia, es va trencar el rècord guanyat, amb un petó de 58h seguides per una parella tailandesa durant un concurs de petons. Així doncs, cada 13 d'abril es celebra el dia internacional del petó.

 

Els petons, no només ens donen plaer, sino que també milloren la nostra salut, activen la circulació sanguínia, redueixen la pressió arterial, amplifiquen les hormones de la felicitat, combateixen les càries...

 

A més dels benenficis per l'autoestima de cada membre de la parella...

 

Per tant, no volguem reprimir cap petó! Si ens ve de gust, donguem-lo!

Please reload

Posts destacats

Lipdub inauguratiu de Dinàmic Crescendo

December 10, 2015

1/2
Please reload

Posts recents