Dinàmic Crescendo participa a La Marató de TV3

Aquest any, per a La Marató de TV3, al Teatre La Sala de Rubí, s'ha organitzat un esdeveniment benèfic per a col.laborar amb la causa de recaptació de fons d'aquest any: les enfermetats metabòliques (obesitat i diabetis), i Dinàmic Crescendo ha volgut participar d'una forma ben original, interpretant un conte musical. El conte ha estat narrat per la nostra directora Carme Montanyà, i ha estat interpretat pels alumnes de Teatre Musical de l'escola i pels professors Ariadna Cabrera, Sònia Guimerà, Edu Lacueva, Virgínia Martínez, Ceci Montanyà i Rubèn Yuste.

Entre tots hem pogut gaudir d'aquesta activitat, col·laborant, així, amb La Marató de TV3.

 

Please reload

Posts destacats

Lipdub inauguratiu de Dinàmic Crescendo

December 10, 2015

1/2
Please reload

Posts recents