Lipdub inauguratiu de Dinàmic Crescendo

10/12/2015

En nom de tots el professors de Dinàmic Crescendo us volem agraïr la vostra total i absoluta col.laboració durant tot aquest primer any que, sense vosaltres, res hagués sigut possible. Ens emociona la vostra confiança cega cap a nosaltres, ja que des d'una petita espurna d'un gran somni, amb vosaltres s'està fent realitat.

Poc a poc, estem formant una gran família, una família on l'art és el protagonista, i que ens dóna vida i energia per a les vides de tots els que en formem part.

Aquí us deixem el fruit del vostre amor.

El lipdub ha quedat molt divertit i ens ha agradat molt, però sens dubte, el que més ens agrada és veure les cares d’il·lusió dels pares, mares, avis, nens... tots els que formeu part de Dinàmic Crescendo i els que com nosaltres dia a dia l’anem fent créixer sobretot amb emocions i sentiments com els que es reflexen en aquest vídeo.

 

 

 

 

Milers de gràcies a tots!!!!

 

Equip de professors de Dinàmic Crescendo

Please reload

Posts destacats

Lipdub inauguratiu de Dinàmic Crescendo

December 10, 2015

1/2
Please reload

Posts recents