Taller Musical d'Adults

Durant el curs 2015/16, es treballarà el musical CHICAGO.

Amb música de John Kander, lletres de Fred Ebb i coreografia de Bob Fosse, Chicago expressa en forma de sàtira la corrupció de la justícia i el concepte de les celebrities criminals conduides pels mitjans de comunicació del Chicago dels anys 20-30.

El taller que tindrà lloc els dimecres de 21.30 a 23.30, serà dirigit per la Virgínia Martínez en la branca d'interpretació i cant, i per l'Edu Lacueva en la branca coreogràfica.
 

L'objectiu principal del Taller, és capacitar a l'alumne de les taules que dóna un escenari, i de que conegui com és el procés de muntatge d'un musical, de principi a fi, de primera lectura a assajos generals i funció, quins són els recursos necessaris per fer-ho i quins mètodes d'adaptació a les directrius són els necessaris per créixer i donar el millor d'un mateix.

El que busquem és l'evolució dels alumnes possibilitant al màxim la oportunitat per créixer, per això, el resultat final serà una adaptació del musical original sense pedre, això si, l'essència i l'argument de la obra.

T'interessa? 

 

Demana més info al Carrer Víctor Balaguer 12-16 o truca al 93 463 77 61

 


 

 

 

Please reload

Posts destacats

Lipdub inauguratiu de Dinàmic Crescendo

December 10, 2015

1/2
Please reload

Posts recents