top of page

Rubén Yuste neix a Terrassa (Barcelona) i comença la seva formació als 4 anys, en interpretació i dansa al seu centre d'estudis i altres centres artístics, i amb només 12 anys realitza una audició per al grup de teatre local C.P. Rubí, al que accedeix i passa a representar grans clàssics del teatre espanyol i català al llarg dels seus estudis de secundaria, BUP, COU i universitat. Paralelament a la seva faceta artística, es llicencia y doctora en Ciències Polítiques i de l'Administració en la Universitat de Barcelona (UB), i s'especialitza en comerç i visual merchandising amb un máster a l'Instituto Europeo di Design (IED).
Després de compaginar uns anys la investigació i la docencia a la UB, es passa al sector privat treballant a l'àrea de comerç de la consultoria D’ALEPH.

 

Es forma en disciplines com la interpretació (Alejandro Catalán, Esteve Rovira), el teatre musical (Coco Comin), el cant (Juan Antonio Vergel) la veu, la dicció o el doblatge (Microbret/Roger Pera).


Participa en obres de text com “Terra Baixa”, “El Héroe”, “El marido viene de visita”; a musicals com “Balansiyyá”, “Grease”, “Mamma Mia”, “Spamalot”, “Los Miserables”, i a sèries de televisió com “El cor de la ciutat” o “Llegendes urbanes”. Participa al musical“Forever Young” dirigit per Tricicle, amb el que gira dos anys.
Premi BWW del públic (2013) a Millor Actor Protagonista pel seu paper de ASh al musical "Evil Dead". Actualment forma part del repartiment de Los Miserables, la gira com Obispo, cover de Thernardier i de Javert.

A la Web serie "Entre Amig@s" interpreta a Coke desde 2012 i protagonitza els curtmetratges "no es un adiós" i "Farandulero" de Sara Palomo.

 

 

RUBÉN YUSTE

CANT I TALLERS DE TEATRE MUSICAL

bottom of page