top of page

Raquel Jezequel Personal, actriu, cantant i ballarina, va néixer al 1995 i resideix a Barcelona. Llicenciada al recorregut de Teatre Musical de l'escola Aules, i també graduada a Pre-musical de l'escola Coco Comin. Té estudis de solfeig, harmonia i piano del Taller de Músics de Barcelona i va estudiar un any a l'escola London School of Musical Theatre, a l'especialitat de Teatre Musical.

Recentment ha format part de l'elenc de "La tienda de los Horrores" al Teatre Coliseum sota la direcció d'Àngel Llàcer i Manu Guix. També va ser elenc de "Rent" al maig del 2019 al teatre Condal sota la direcció de Daniel Anglès. Al 2018 va protagonitzar el personatge de Carrie a "Carrie, el musical" al Teatre Gaudí de Barcelona i també va formar part de l'elenc de "Broadway a Cappella". Va estrenar també el seu propi espectacle musical "Em dic Fanny Brice" al Teatre Eòlia, sota la direcció de David Pintó.

Altres feines destacades serien al 2018, com a membre de l'equip artístic a ZUU dinner experience, cantant solista al dinner show Ivy Resto Lounge, i cantant solista al també dinner show El Mama y la Papa. 

També va participar a la Nit de Musicals del 2017 cantant el tema "Defying Gravity".

RAQUEL JEZEQUEL

CANT I TALLER TEATRE MUSICAL

broadway_edited.jpg
Enrere
bottom of page