Comença la seva formació en dansa enfocada en funky i commercial dance amb professors i coreògrafs com Paqui Maestre, José Cruz i Kevin Stea a diferents escoles de Barcelona i rodalies. També expandeix el seu coneixement amb cursos intensius a Pineapple Dance Studios de Londres.

La seva passió cap a la dansa segueix en augment i la seva curiositat per altres estils també es desenvolupa així que durant l’adolescència comença a formar-se a l’escola Coco Comín, al Jove Ballet de Catalunya i a l’escola Som-hi Dansa. Aquí s’especialitza en modern jazz, contemporani i jazz musical amb ballarins i coreògrafs com Aixa

Guerra, Ariadna Peya i Laura Olivella.

Amplia els seus coneixements vivint a Nova York formant-se en les escoles Steps on Broadway, Broadway Dance Center, Peridance Capezio Center i Alvin Ailey on rep classes de ballarins i coreògrafs com Al Blackstone, Kyle Hanagami, Richard Pierlon,

Jana Hicks, Hannah Frederick, Brice Mousset, Salim Gauwloos, Candace Brown, entre d’altres.

Compagina la vida de ballarina professional amb la pedagogia de la dansa cursant el grau en Dance Instruction and Education de la organització anglesa Imperial Society of Teachers of Dancing.

Treballa com a professora de dansa i ha participat en nombrosos rodatges televisius com els videoclips de Clara Peya (Oceanes), Phoenix i The Crab Apples (Open your mind); a la sèrie de tv3 Polseres Vermelles i en anuncis internacionals com Claro TV.

Ha estat ballarina en la gira espanyola de les perruqueries Adhuo, a l’espectacle del Trencanous de la companyia Som-hi dansa i en l’espectacle del Mag D’oz de la companyia Believe Teatro. Així com ballarina de concerts del grup The Crab Apples a diferents sales de Barcelona i al festival del Primavera Sound.

Va iniciar el seu propi projecte de companyia, Pulsus, amb l’estrena de la peça Sujeto-sujeto.

Ha format part del grup de ballarins i cantants a bord dels creuers americans Princess Cruises, actuant en una àmplia varietat d’espectacles de diferents estils arreu del món.

 

MARTA GREGORIO

COMERCIAL DANCE

Dinàmic Crescendo S.L. © 2020  Rubí, Barcelona. Tots els drets reservats.  Política de cookies.