Marta Casals

 

Als 7 anys comença els estudis musicals a l’Escola de Municipal de Música de Rubí rebent classes de piano clàssic amb la professora Núria Abizanda i posteriorment cursa el grau professional amb la professora Mariona Sarquella.

Als seus 20 anys decideix canviar d'estil i anar-se’n a descobrir el món del jazz i la música moderna. Va començar els seus estudis al l’escola del Taller de Músics de Barcelona on ha tingut professors de piano com Joan Monné, Pau Solsona o Alejandro Di Contanza. Actualment està cursant 1er a l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics, en la modalitat de Interpretació piano jazz. Aquest curs compta amb professors com Ramon Angel Rey (Combo) i Santi de la Rubia (improvització), Néstor Giménez (Harmonia i Percepió auditiva).

Tot i haver acabat fent jazz , en el seu temps lliure recupera temps per tocar clàssics, perduts entre les estanteries.

Ha participat en diferentes “passejades literario-musicals” a Rubí, tocant amb grups de cambra.


Fa 3 anys va començar a donar classes particulars de piano clàssic i de llenguatge musical.
Des de l’any passat acompanya a la coral Dones de Cor, dirigida per Quim Sabater i també a la coral de gospel de l’escola Dinamic Crescendo de Rubí.

 

Actualment està preparant un projecte de grup de música i a més a més acompanya a les presentacions de llibres del poeta rubinenc Antoni Casals Pascual.

Dinàmic Crescendo S.L. © 2020  Rubí, Barcelona. Tots els drets reservats.  Política de cookies.