Mar Puig, cantant, actriu i educadora. Comença als 3 anys els seus estudis de música centrats en el piano. Obté el Grau Professional de Música en l’especialitat de piano per el Conservatori de Terrassa (2010). Paral·lelament es forma en Teatre Musical en les seves 3 especialitats, en diferents centres de Barcelona com Eòlia, Nunart i Company&Company entre d’altres i treballa amb professionals com Gillyanne Kayes i Jeremy Fisher, Mariona Castillo, Maximo Hita, Marta Blanchart, Santi Ibáñez, Queralt Riera i Eles Alavedra. L’any 2015 obté la titulació com a Musical Theatre Perfomer per Vocal Process. També és Graduada en Educació Primària en l’especialitat de Llengua Estrangera per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Forma part, com a cantant, del grup vocal UNA (anteriors Sound Six). Com a actriu i cantant ha treballat en diferents espectacles com Gisela y el Libro Mágico (3 temporades a Barcelona i gira estatal), Somriures i Llágrimes (temporada a Teatre Gaudí), Croissants Normales de Sabado (Microteatre Madrid i Microteatre Barcelona) i  Pintamúsica, entre d’altres. 

Al 2019 estrena BRUNA, el seu primer espectacle com a directora i dramaturga. Un musical amb la música i direcció musical de Mateu Peramiquel. 

MAR PUIG

TALLER TEATRE MUSICAL

Enrere
MarPuig_22_edited.jpg