top of page

Nascut a Barcelona, va trepitjar per primera vegada un escenari als 9 anys, des d'aleshores, es va embarcar cap al món artístic des de petit. D'aquesta manera, es va iniciar al teatre de text a l'edat dels 10 anys, però no va ser fins als 16 anys que va pujar a un escenari per ballar i cantar en una versió del musical Notre Dame de Paris. Aquest fet el va portar a estudiar Dansa i Comèdia Musical Professional a l'escola Coco Comin, especialitzant-se en dansa jazz. A més va voler investigar altres formes de dansa i és per això que es va endinsar en la dansa contemporània, formant-se amb grans mestres com Aixa Guerra, Miquel Barcelona, Laia Santanach i Natalia Vinyes entre d'altres.

 

Mentrestant, ha treballat com a ballarí al musical infantil Les Voyages de Gulliver en la seva gira francesa, en l'espectacle Buluruè C'est ci bon a l'hotel La Pinta a Sitges. Forma part de l'elenc del musical Per Sobre de Totes les Coses (Bare, A pop-opera) dirigit per Daniel Anglès, com a swing masculí. Participa, a més, juntament amb el Béjart Ballet de Lausanne, al Festival Castell de Peralada 2015 a la peça Boléro coreografiada per Maurice Béjart.

Forma part, també, del cos de ball i cover d'actors a l'espectacle familiar El Mago de Oz. Més endavant, s'incorpora a Saga Produccions al musical La Jaula de Grillos, al Teatre Flumen de València.

Tot seguit entra a formar part de la companyia del musical Gisela i El Libro Mágico com a ballarí, i també al cos de ball per als concerts de Gisela. S' incorpora al cos de ball de la Festa dels Súpers en gira per Catalunya. Tot seguit, entra a formar part de la companyia NS Dansa, participant en diferents espectacles en gira internacional, tant com a ballarí, actor i cantant. També forma part de la companyia Believe Teatro, en espectacles musicals de cinema interactiu a les pel·lícules Grease i Mamma Mia. La seva última incorporació com a ballarí, és al tribut Hola Raffaella Tributo de gira per Espanya.

 

A la televisió ha ballat, en diverses ocasions, al programa Els Matins de TV3, a mà de Coco Comin, i a Polònia de Minoria Absoluta. També col·labora en la sèrie Polseres Vermelles.

Com a creador, destaca la producció del festival Jazzcelona Dance Festival, desenvolupant els rols de direcció, màrqueting, gestió i producció, centrant-se en potenciar la dansa jazz a Barcelona. També ha coreografiat una peça duo de dansa per a la Festa dels Racons de Tiana.

 

EDU LACUEVA

TALLERS TEATRE MUSICAL I 80's DANCE

bottom of page