top of page

Nascut a Barcelona, va trepitjar per primer cop un escenari als 9 anys, desde llavors, va embarcar-se cap al món artístic desde petit. D'aquesta manera, va iniciar-se al teatre de text a l'edat dels 10 anys, però no va ser fins als 16 anys que va pujar a un escenari per ballar i cantar en una versió del musical Notre Dame de Paris. Aquest fet el va portar a estudiar Dansa i Comèdia Musical Professional a l'escola Coco Comin, especialitzant-se en dansa jazz. A més va voler investigar altres formes de dansa i és per això que es va endinsar en la dansa contemporània, formant-se amb grans mestres com Aixa Guerra, Miquel Barcelona, Laia Santanach i Natalia Vinyes entre altres.

 

Mentrestant, ha treballat com a ballarí al musical infantil Les Voyages de Gulliver a la seva gira francesa, al espectacle Buluruè C'est ci bon al hotel La Pinta a Sitges. Forma part de l'elenc del musical Per sobre de totes les coses (Bare, A pop-opera) dirigit per Daniel Anglès, com a Swing masculí. Participa, a més, junt amb el Béjart Ballet de Lausanne, al Festival Castell de Peralada 2015 a la peça Boléro coreografiada per Maurice Béjart.

Forma part, també, del cos de ball de l'espectacle familiar El Mago de Oz. Més endavant, s'incorpora a Saga Producciones amb el musical La Jaula de Grillos, al Teatro Flumen de València. 

Tot seguit entra a formar part de la companyia del musical Gisela y El Libro Màgico com a ballarí, i també al cos de ball pels concerts de Gisela. S'incorpora al cos de ball de la Festa dels Súpers en gira per Catalunya.

 

A la televisió ha ballat, en varies ocasions, al programa Els Matins de TV3, a mà de Coco Comin, i a Polònia de Minoria Absoluta. També col·labora a la sèrie Polseres Vermelles. A més, participa també a diferents esdeveniments i espectacles de dansa, a diferents racons de la geografia catalana.

 

EDU LACUEVA

BURLESQUE I TALLERS TEATRE MUSICAL

bottom of page