top of page

Cristina Mateos ballarina i actriu, nascuda a Sabadell va començar les seves primeres classes als 5 anys. Poc a poc, i amb el pas del temps va anar afegint hores i disciplines noves buscant una finalitat més professional. La vena artística li ve des de ben petita i sempre ha buscat de la seva passió la seva professió i forma de viure.

 

S'ha format a cavall entre Barcelona, Madrid i Londres. En escoles com: Eulàlia Blasi, Company&Company, Coco Comín, Nancy tuñon, La Bobina, Center Stage, Institute of arts, London Studio Center, Pinneaple Dance Studios, entre d'altres.

Ha après, per nombrar-ne alguns, de professors com: Coco Comín (jazz), Roser Font i Guillem Alonso (claqué), Gloria Gella (Ballet), Lourdes de Rojas (Ballet), Maximo Hita (Jazz), Roberto G.Alonso (contemporani), Dani coma (teatre), Toni Vives (teatre)...

 

Activa professionalment des dels 17 anys, sempre ha compaginat treballs professionals d'escenari amb la docència a escoles de dansa a nens, joves i adults.

Com a ballarina ha treballat per a diferents companyies: “Ballet Glamour”, “Paris Can-Can”, “Stream Ballet”, “Brasil Tropical” i “UpEspectacles” en els seus espectacles a Barcelona i per tot el territori espanyol. També ha treballat a Port Aventura en el show: “The Can-Can show” al Saloon del Far west. Ha format part de l'equip de cheerleaders del DKV Joventut de Badalona, Fútbol Club Barcelona i a la Selecció Espanyola cobrint els partits de lliga, eurolliga i mundials, i diferents events esportius. Va marxar de gira per França amb el musical infantil :”Le voyage de Gulliver” fent parada per les principals ciutats del país. Ha sigut ballarina de l'equip de Ferrari Land-Port Aventura.

Com actriu ha treballat tant a musical com a teatre. “Wonderland, un musical diferente” va ser el seu primer musical. Ha participat en diferents obres de teatre: “Dos mujeres” de Javier Daulte, “Cómplices” de Isabel-Clara Simó, “Els enamorats” de Carlo Goldoni, “Revolta” commedia dell'arte, “Lorquiana” de Toni Vives... per destacar-ne algunes. També ha fet cinema: “En un parpadeo” de Xevi Jordan, “Happy End” de Aitor Aguirre, “L'actriu, Margarida Xirgu” de Silvia Quer.

A més a més, ha treballat per a publicitat televisiva, figuracions per a pel·lícules i a diferents programes de la televisió del país.

CRISTINA MATEOS

DANSA CLÀSSICA, ORATÒRIA, TALLER TEATRE I

TALLER TEATRE MUSICAL

Cristina01.jpg
bottom of page