top of page

  • Va néixer a Barcelona el 20/12/1975.

 

  • Va estudiar  al Montcau la Mola, Torre de la Llebre , El Pinar, i a l’ escola Del Clot, obtenint l’ EGB, FP1 (Auxiliar de Clínica), FP2 (Tècnica d’Anatomia Patològica) i Cicle  Formatiu de Grau Superior ( Tècnica Superior en Audiopròtesi).

 

  • 3 anys  a l’Escola de Teatre Musical MEMORY fent les assignatures d’ interpretació, cant, claqué i jazz. Fent dos tallers de final de curs, a la sala Motzart i al Club Helena:    - GREASE: fent el personatge de Rizzo. (DIRECTORA:Magda Puyo)      -THE BOYFRIEND:fent el personatge de Maysie (DIRECTORA: Marina Julià)

 

  • Grau Elemental (5è de Piano i 5è de solfeig), als conservatoris de Terrassa i Montsserrat.Ha ballat a l’ Esbart Dansaire de Rubí i a la Collla sardanista de Rubí. (Flor de Neu). Claqué a l’escoles  EL TIMBAL, i COCO COMÍN. Classes de Cant particular amb Isabel Soriano, Pili Capellades, Elisabet Castro i actualment amb Ruben Yuste.

 

  • Ha intervingut en les següents Obres de Teatre al Casal Popular de Rubí: “LES CARTES D’HÈRCULES POIROT “d’en Jaume Fuster ( personatge de Mariona Estivill). L’ESTEL DE NATZARET  de Ramon Pàmies ( personatges de  pastoreta, Furia i Verge Maria). EL CAFÈ DE LA MARINA de Josep Mª de Segarra (Maria i Artista) .ELS PASTORETS de Folch i Torres fent el paper de Lluquet, ( a l’escola El Pinar). Fent de NARRADORA amb la coral  infantil Tamti-Sons, del conservatori de  Rubí( Cantata del Follet Valent). REVOLTA DE BRUIXES de Josep Mª Benet i Jornet,  al teatre “ la SALA” de Rubí, fent el personatge de RITA.

 

  • Formació com a actriu de doblatge amb el Sr. Albert Trifol, a Q.T.LEVER.  Diploma d’estudis finalitzats a l’escola EÒLIA, realitzant les classes als Estudis Roca, amb l’ Enric Cusí i la  Montse Miralles. Curs Intensiu  d’ interpertació i doblatge a l ‘escola SET D’ACCIÓ, realitzat per Roger Pera i fent les pràctiques  de doblatge a ESTUDIS ROCA. Dos cursos a  LA ESCUELA DE DOBLAJE DE BARCELONA, en aquest cas en castellà, amb professors com Gonzalo Abril, Rafa Calvo, Roger Pera, Ramon Hernandez, Luis Fenton, Santiago Cortés, Carme Callol i Jordi Godall. Títol del CLAP (curs de locució aplicat a la publicitat) fet a través de la Universitat Autònoma, TV3 i Catalunya Radio. ( any 2009/2010)

  • 1 any contractada als estudis de doblatge Q.T. LEVER,  fent tasques de producció i de doblatge.

  • Com a actriu de doblatge he treballat amb directors com Montse Miralles, Enric Isasi, Núria Trifol, Mercè Segarra, Joan Pera, Gonzalo Abril, Rafa Calvo, Marc Zanny i actualment amb Jordi Brau.

 

Del 1994 al 1999 teballa  com a Auxiliar de Clínica  al CAP Mutua de Terrassa de Rubí,a la Clínica Deixeus, a l’Hospital General de Catalunya i a l’Hospital de Terrassa ( en aquest últim, 6 anys seguits). Del 2000 al 2004, treballa als Centres Auditius Laudio ( Barcelona i Terrassa).  Des del 2005 fins a l’actualitat, treballa a Rubí en un centre propi, dedicat a l’ audiopròtesi,  la logopèdia i la foniatria (Clínica Montanyà i Logos). 

 

CARME MONTANYÀ

DIRECCIÓ 

bottom of page